A FÖLDI MEGTAPASZTALÁS VI

(2020.12.13.)

(Ihos László élőben elhangzott tanításának igei kivonata)

SOKAN KÉRDEZTÉK, HOGY AZ MOST TERVEZET VILÁGMÉRETŰ VÉDŐOLTÁS, AZONOSÍTHATÓ E A FENEVAD BÉLYEGÉVEL?

AZ ÚR IGÉJE ALAPJÁN, A MOSTANI CHIPET VAGY AZ OLTÁST NEM SZABAD AZONOSÍTANI AZ ELJÖVENDŐ JELLEL!

DE AZ ODAVEZETŐ ÚT NAGY RÉSZÉT KÉPEZHETIK!!!

A BIBLIA A GYÜLEKEZET JÉZUS KRISZTUSBAN VALÓ EGYÉRTELMŰ ÜDVBIZONYSÁGÁRÓL BESZÉL:

1Ján 2:27 És az a kenet, amelyet ti kaptatok tőle, bennetek marad, és [így] nincs szükségetek arra, hogy valaki tanítson titeket; hanem amint az a kenet megtanít titeket mindenre, úgy igaz [is] az és nem hazugság, és amiként megtanított titeket, úgy maradjatok Ő benne.

1Ján 3:9 Senki sem cselekszik bűnt, aki az Istentől született, mert benne marad annak magva; és nem cselekedhetik bűnt, mivelhogy Istentől született.

UGYANAKKOR AZT IS OLVASSUK, HOGY AKIK BIRTOKOLJÁK A SZENT SZELLEMET, AZOK HITVALLÁST TESZNEK JÉZUS MELLETT:

1Ján 4:2 Erről ismerjétek meg az Isten SZELLEMÉT: valamely SZELLEM Jézust testben megjelent Krisztusnak vallja, az Istentől van;

EZ PEDIG AZT JELENTI, HOGY A SZENT SZELLEM BIRTOKÁBAN  JÉZUST A HÍVŐK AZ ANTIKRISZTUSI BÉLYEG ÁLTAL NEM TAGADJÁK MEG,

HA JÉZUS GYÜLEKEZETÉNEK MEG KELLENE ÉLNIE AZ ANTIKRISZTUS ÉS BÉLYEGÉNEK KORÁT, MINDIG FÉLELEMBEN KELLENE ÉLNIE.

A GYÜLEKEZETI KOR A NEMZETEK SZÁMÁNAK TELJESSÉGÉVEL VÉGET ÉR, AZTÁN ISTEN IZRAEL FELÉ FORDUL:

Róm 11:25 Mert nem akarom, hogy ne tudjátok atyámfiai ezt a titkot, hogy magatokat el ne higgyétek, hogy a megkeményedés Izraelre nézve [csak] részben történt, ameddig a pogányok teljessége bemegyen.

Róm 11:26 És így az egész Izrael megtartatik, amint meg van írva: Eljő Sionból a Szabadító, és elfordítja Jákóbtól a gonoszságokat:

ABBAN AZ IDŐBEN IS MEGTÉRHETNEK MÉG AZ EMBEREK, AMIKOR A GYÜLEKEZET ELRAGADTATOTT, HOGY EGYESÜLJÖN KRISZTUSSAL, A FŐVEL!

A KEGYELMI KORSZAKBAN, HIT ÁLTAL CSELEKEDETEK NÉLKÜL ÜDVÖZÜL AZ EMBER, AZ TEREMTŐ KEGYELMÉBŐL ÉS IRGALMÁBÓL!

ÁMEN!

 E VILÁG, PUZZLE KIRAKÁSA A VÉGÉHEZ ÉR!

 

ÜZENET MINDENKINEK A VILÁGON!

 

ÉBREDJ FEL VILÁG, S KEZDJ EL SZERETETBEN JÁRNI!

 

ÉBREDJ FEL KERESZTÉNY TESTVÉREM ÉS KEZDJ EL SZERETETBEN JÁRNI!

 

AZ ÚR ÜZENETE EGY TESTVÉREN KERESZTÜL:



Egy képet hozott elém az Úr.

Két dimenziót láttam egymás mellett párhuzamban.

Az egyik az örökkévalóság dimenziója, ahol nincs tér és idő korlát, hanem csak egyszerűen mindig és mindenhol van az élet, a másik pedig ennek a jelenlegi teremtett világunknak a dimenziója, ami olyan, mint egy hatalmas puzzle kép, most is készül, és a teljes kirakása a vége felé halad.

A PUZZLE DARABKÁK A JELENLEG FOLYÓ ÉLETEKET, ESEMÉNYEKET JELENTIK, ÉS AHOGY HALADUNK ELŐRE, A KÉP VÉGSŐ SZÉLE FELÉ, KEZD MINDEGYIK A HELYÉRE KERÜLNI.

 

A kirakós kezd a végére érni.


Eközben a háttérben az örökkévalóság állandósága van jelen a szilárdságával, mozdíthatatlanságával, békességével, véget nem érő létezésével.

Mintha ebben a háttérben készülne a végtelenséghez képest majdnem, hogy jelentéktelen méretű, de közelről nézve mégis elég nagynak tűnő puzzle kép.

 

Ézs 46:9 Emlékezzetek meg a messze régi dolgokról, hogy én vagyok Isten és nincsen több; Isten vagyok, és nincs hozzám hasonlatos.
Ézs 46:10 Ki megjelentem kezdettől fogva a véget, és előre azokat, amik még meg nem történtek, mondván: tanácsom megáll, és véghez viszem minden akaratomat;

A hossza az időt jelképezi, a szélessége padig az adott időpontban ebben a világban végbemenő összes eseményt. A kép folyamatosan egyre bonyolultabb lesz, mert a szélessége nem változik, az a teremtett világunk korlátjai közé van zárva.

Emiatt egyre több kis puzzle darabból áll, és egyre összetettebbé, kiismerhetetlenebbé válik.


Ha közelebbről nézzük a puzzle darabkákat, különböző élethelyzeteket, emberi tevékenységeket, eseményeket figyelhetünk meg.

És az az érdekes benne, hogy az abban tevékenykedők csak a kis képecskék széléig látnak, vagyis csak azt látják, amiben éppen benne vannak.

Nem látják, hogy a további kis puzzle darabok elhelyezésére egyre kevesebb hely marad, mert a kép széle közeledik.

Ezt viszont a másik dimenzióból, az örökkévalóságból pontosan látják, tudatában vannak, és szeretnék a kis puzzle darabkákban ténykedőknek is a tudtára adni.


VANNAK, AKIK FELFIGYELNEK A JELZÉSEKRE, ÚGYMOND FELÉBREDNEK, ÉS ELKEZDIK KERESNI A MAGASABB DIMENZIÓBÓL ÉRKEZŐ TANÁCSOKAT, ÚTMUTATÁSOKAT.

Viszont a többiek egy sötétségben lévő hátsó erő befolyása és manipulációja alatt teljes vakságban küzdenek a maguk által látott vagy kigondolt célok megvalósításáért, saját elképzeléseik szerinti eredmények eléréséért.

Egyáltalán nem gondolkoznak azon, hogy itt valami véglegesen véget érhet.

Az látható, hogy egyre több a történés, mint pl. járványok, azok elleni küzdelmek, természeti katasztrófák, háborúk, harcok, választások, politikai küzdelmek, de minden jelenleg végbemenő egyéb esemény is, mint a házasságkötések, válások, kulturális és sportesemények, bajnokságok, ünnepségek, építkezések, rombolások, születések, temetések stb. stb.

EZEK MIND ÚJABB ÉS ÚJABB PUZZLE DARABKÁK, DE VALÓJÁBAN A KÉP BEFEJEZÉSÉT EGYÁLTALÁN NEM BEFOLYÁSOLJÁK.

MINDEGY, HOGY LESZ-E VAKCINA VAGY NEM, MINDEGY, HOGY KI NYERI A FORMA 1 IDEI KÜZDELMEIT, MINDEGY, HOGY KI NYERI AZ AMERIKAI ELNÖKVÁLASZTÁST, A KÉPEN EZEK CSAK EGY-EGY KIS DARABOT JELENTENEK, DE NEM TOLJÁK KI A KÉP SZÉLÉT, AZ ÍGY IS, ÚGY IS BEFEJEZŐDIK.

A most folyó események csak a kép szépségét befolyásolják, ami jelenleg elég siralmas állapotot tükröz, és jócskán lehetne változtatni, javítani is rajta.

DE AZ SOKKAL FONTOSABB LENNE, HA MEGÉRTENÉNK, HOGY EZ A KÉP BEFEJEZŐDIK, ÉS NEM MINDEGY, HOGYAN ÉRKEZÜNK A VÉGÉRE.

A KIS PUZZLE DARABKÁKBAN TÉNYKEDŐ ILLETŐK A SAJÁT KIS RÖVID ÉLETÜK BEFEJEZTÉVEL ELTÁVOZNAK A KÉPRŐL, VANNAK, AKIK FELFELÉ EMELKEDNEK A FÉNY FELÉ, DE VANNAK, AKIK KIHULLANAK A LENTI SÖTÉTSÉGBE.

A képen csak a tevékenységeik következményei maradnak ott.

A kép elkészültével senki nem marad benne, mindenkinek el kell onnét távozni.

ENNEK A VILÁGNAK AZ IDŐDIMENZIÓJA ELÉR A VÉGÉHEZ, A KÉP NEM KÉSZÜL TOVÁBB.

 

Jel 20:3 És veté őt a mélységbe, és bezárá azt és bepecsételé ő felette, hogy többé el ne hitesse a népeket, míg betelik az ezer esztendő; azután el kell neki oldoztatni egy kevés időre.


 

AZ ÖRÖKKÉVALÓSÁG DIMENZIÓJÁBÓL EGYRE HANGOSABBAN KIÁLTANAK: ÉBRESZTŐ! ÉBRESZTŐ! ÁLLJ MEG EGY PILLANATRA, EMELD FEL A FEJED, NE CSAK EBBEN A JELENLEGI VILÁGBAN GONDOLKODJÁL!

ENNÉL JÓVAL TÖBB VAN, NYISD MEG A SZÍVED, NYISD MEG AZ ELMÉD AZ ÖRÖKKÉVALÓSÁG DIMENZIÓJA FELÉ!

A TEREMTETT DOLGOKRÓL EMELD FEL A TEKINTETED A TEREMTŐ FELÉ!

KERESD AZ ÉLETED VALÓDI ÉRTELMÉT!

KERESD AZ URAT, AMÍG MEGTALÁLHATÓ!

JÉZUS AZ ÚT A TEREMTŐHÖZ, KEZDD EL KERESNI, AMÍG A KÉP A VÉGÉHEZ NEM ÉR!

ÁMEN!

Jel 21:1 Ezután láték új eget és új földet; mert az első ég és az első föld elmúlt vala; és a tenger többé nem vala.

 

Jel 21:2 És én János látám a szent várost, az új Jeruzsálemet, amely az Istentől szálla alá a mennyből, elkészítve, mint egy férje számára felékesített menyasszony.

 

Jel 21:3 És hallék nagy szózatot, amely ezt mondja vala az égből: Íme az Isten sátora az emberekkel van, és velük lakozik, és azok az ő népei lesznek, és maga az Isten lesz velük, az ő Istenük.
Jel 21:4 És az Isten eltöröl minden könnyet az ő szemeikről; és a halál nem lesz többé; sem gyász, sem kiáltás, sem fájdalom nem lesz többé, mert az elsők elmúltak.

 

Jel 21:5 És monda az, aki a királyi széken ül vala: Íme mindent újjá teszek. És monda nekem: Írd meg, mert e beszédek hívek és igazak.

                                                                                ÁMEN!